Reflexologie en zwangerschap

Reflexzonetherapie en zwangerschap:

Wilt u graag zwanger worden dan is het belangrijk dat u goed in balans bent. Een evenwichtige hormoonhuishouding is nodig om zwanger te kunnen worden.
Reflexzonetherapie kan helpen om de hormoonhuishouding te balanceren en om goed in je vel te zitten. Dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen.
Stressfactoren werken remmend op de conceptie. Met reflexzonetherapie kun je voorwaarden scheppen voor een goed begin van de zwangerschap.

Tijdens de zwangerschap is reflexzonetherapie aan te bevelen, omdat het een behandelmethode is die moeder en kind goed doen. Reflexzonetherapie is een veilige behandelmethode voor allerlei zwangerschapskwaaltjes en ongemakken zoals misselijkheid en braken, hoge bloeddruk, vocht vasthouden, klachten van de wervelkolom en het bewegingsapparaat in het algemeen, spataders en aambeien.
Het brengt of houdt bovendien je lichaam en geest in balans in een heel belangrijke fase in je leven.

Na de bevalling is het belangrijk goed te herstellen. De geboorte van een kind is zowel lichamelijk als geestelijk ingrijpend. Bovendien is het een vermoeiende periode.
Met reflexzonetherapie kunnen de klachten die hierdoor ontstaan behandeld worden, waardoor je sneller herstelt.

Toegepaste technieken

Reflexzonetherapie
Metamorfose-massage
Chakra-behandeling

Graag licht ik de mogelijkheden toe.
Mocht u een oriƫnterend gesprek daarover willen, neemt u dan contact met me op. Dat kan telefonisch of hier via het contactformulier

Voor prijzen klik hier