Wie ben ik?

Mijn naam is Karin van Hoek-Mink. Eigenaar van FlexFeet, praktijk voor Pedicure en Reflexzonetherapie.

Ik ben pedicure sinds 2007, en gespecialiseerd in behandeling van de diabetische en reumatische voet. Jaarlijks volg ik cursussen en workshops, bezoek ik beurzen en congressen om te werken aan mijn kwaliteit als pedicure. Dat is ook nodig om opgenomen te blijven in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP) dat door ProCert wordt bijgehouden.

De praktijk is gevestigd op de begane grond en rolstoelvriendelijk. Parkeren is mogelijk op eigen terrein voor de deur

Pedicure

Voor een pedicurebehandeling bent u in mijn praktijk aan de Jupiterweg op het goede adres. Hygiƫne, persoonlijke aandacht en de tijd nemen voor elke klant staan bij mij hoog in het vaandel. Niet voor niets ben ik lid van de brancheverenigingen Stipezo en Provoet, organisaties die alleen gekwalificeerde pedicures toelaten, waardoor kwaliteit gewaarborgd wordt.

Voor mensen met diabetes of reuma wordt de basisbehandeling uitgebreid met regelmatige specifieke controles en adviezen. Deze klanten zullen de behandeling in sommige gevallen vergoed krijgen door hun ziektekostenverzekering.

Klik hier voor meer informatie

 

 

Reflexzonetherapie

Sinds 2008 werk ik als gediplomeerd Reflexzonetherapeut. Kijk voor meer informatie eens op de pagina over Reflexzonetherapie.

Facturen van FlexFeet worden binnenkort mogelijk door uw zorgkostenverzekeraar vergoed.

Klik hier voor meer informatie