Gastenboek

Bent u tevreden, zegt het voort!Bent u niet tevreden bespreek het dan met me zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Uw reactie in het gastenboek is hieronder van harte welkom.                          Let op! Dit gastenboek is openbaar. Voor persoonlijke vragen of opmerkingen is het misschien beter te mailen of de telefoon te pakken.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.83.188.254 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Persoonlijke berichten worden niet gepubliceerd
Fransje Fransje schreef op 17 december 2019 om 17:49:
Voor mij is de access bars bijna een geschenk, meteen na de 1e behandeling voelde ik totale ontspanning, iets wat ik al een jaar niet gevoeld had. De dagen en weken erna merkte ik dat mijn hoofd leeg was en ik niet bleef hangen in dingen , en ik ze makkelijker los kon laten. Er werd zelfs gezegd dat de "oude "Fransje weer terug komt. Gisteren de 2e behandeling gehad en ik voel me op dit moment ook weer lekker rustig. Je voelt je ook meteen welkom als je bij Karin binnen komt. Ik blijf zeker terug komen en raad... Lees verder
Voor mij is de access bars bijna een geschenk, meteen na de 1e behandeling voelde ik totale ontspanning, iets wat ik al een jaar niet gevoeld had. De dagen en weken erna merkte ik dat mijn hoofd leeg was en ik niet bleef hangen in dingen , en ik ze makkelijker los kon laten. Er werd zelfs gezegd dat de "oude "Fransje weer terug komt. Gisteren de 2e behandeling gehad en ik voel me op dit moment ook weer lekker rustig. Je voelt je ook meteen welkom als je bij Karin binnen komt. Ik blijf zeker terug komen en raad het iedereen aan het eens een keer te proberen.
Admin-antwoord door: admin
Dank voor je vertrouwen Fransje! Mooi hoe je omschrijft wat de behandeling voor jou gedaan heeft. Een Access Bars behandeling zou eigenlijk iedereen zichzelf eens moeten gunnen. Het is echt een cadeautje voor jezelf.
Dank voor je vertrouwen Fransje! Mooi hoe je omschrijft wat de behandeling voor jou gedaan heeft. Een Access Bars behandeling zou eigenlijk iedereen zichzelf eens moeten gunnen. Het is echt een cadeautje voor jezelf.